Ny orientering vedr. færdsel i klubben.

Ifølge DRF’s udmeldinger er det besluttet at ridehuset er lukket foreløbig frem til 30/3.

Vores udendørsbane må stadig benyttes, men det er besluttet at der max må være 4 ryttere ad gangen.

Der vil nu kun kunne være max 10 personer ad gangen i klubben, hvilket betyder at er kommer restriktioner på hvor længe og hvor mange gange man kan komme i klubben.

Det er besluttet at man må bruge max 2 timer om dagen i klubben pr. hest. (inkludere også staldarbejde)

Tider kan bookes igennem Mette pr. sms på 26270549.

Dette gælder også udefrakommende ryttere.

Der kan max bookes 3 tider ad gangen og vi opfordre alle til at være fleksible med tiderne, så alle kan komme til. Hvis ikke man har booket en tid, har man ingen adgang til klubben.

Der kan stadig bookes enetimer hos Mette, som vil foregå udendørs med headset. Mette åbner også op for enetimer i weekenderne, for at aflaste færdslen i klubben.

Vi håber på forståelse fra alle medlemmer i denne tid og at man kan tage hensyn til hinanden.

Vi vil løbende holde os orienteret ved DRF samt de generelle udmeldinger.

MVH Bestyrelsen.