Update!!! Klubben er lukket for udefra kommende heste og ryttere

Update på herpes!
Klubben er foreløbig lukket for udefra kommende.
Mette har snakket med Højgård i dag, og De venter svar på de sidste prøver, som de har taget – forventet svar i dag eller i morgen.
Hvis disse prøver er negative vil klubben åbne op om nogle få dage

Vedr. Herpes virus i en rideklub på Fyn.
EBR. har lukket for al udefrakommende trafik, dette gælder både dyr og mennesker.
Dem så går til holdundervisning samt har heste opstaldet i EBR. må gerne komme og ride mm. det skal dog huskes at man kan tage smitte med sig hjem, så skift tøj hvis du skal til andre heste
Mette har snakket med Højgård her til morgen, hvor de sagde at de mente at risikoen var så lille.
De har så lige ringet Mette op da de havde holdt en konference i forbindelse med mette opringning og sikkert mange fleres.
Højgård anbefaler at alle klubber på Fyn holder lukket for al udefrakommende trafik frem til på næste mandag.