maj 12, 2016

Ebberup Rideklub

Ebberup Rideklub har en skøn beliggenhed med udsigt til Sønderby Sø. Desuden ligger rideklubben meget centralt så det er let at komme hertil, også med offentlige transportmidler. Ebberup Rideklub har pt. ca. 100 medlemmer.

Stalden: Der er plads til 28 heste hvoraf de 14 bokse er med vinduer ud mod søen. Der er vaskeplads og flere striglepladser.

Folde: Der er folde ned mod søen, som kan benyttes om sommeren. Klubben har lejet jorden ned mod kirken og her er der vinterfolde, men også sommerfolde. Disse blev lavet i 2010.

Udendørsbaner: Der er to dressurbaner (20*60)m og desuden en stor springbane med sand.

Ridehus:(20*40)m

Solarium: Poletter udleveres af Mette (20 kr)

Sadelrum: Der er to aflåste opvarmede sadelrum. Det ene er til elevhestene og det andet er til de private hestes udstyr.

Rytterstuen: Rytterstuen benyttes til sociale sammenkomster såsom julefrokost, rytterlejr, stævner, fællesspisning, kurser m.m. Det er vigtigt for klubben at rytterstuen danner rammen for sociale arrangementer for at styrke sammenholdet mellem rytterne.

600a917d9a

Stine Twisttmann og Cecilie Ferning drøfter dagens resultat mens Mejster hviler sig. Juni 2014.