august 12, 2016

Prisliste pr. 1. marts 2020

Kontingent:

Junior (under 18 år) pr. ½ år                                                                              200 kr.

Senior (over 18 år) pr. ½ år                                                                                300 kr.

Passiv (uanset alder) pr. ½ år                                                                            100 kr.

Stævne medlemsskab pr. ½ år                                                                           175 kr.

Opstaldning eksklusiv facilitetskort :

Boks gl. stald (incl. 3 stald-weekender pr. år pr. hest) pr. mdr.               1.075 kr.

Boks ny stald (incl. 3 stald-weekender pr. år pr. hest pr. mdr.                1.175 kr.

Foder hest pr. mdr.                                                                                               600 kr.

Foder pony pr. mdr.                                                                                             300 kr.

Strøning af halm i boks pr. mdr.                                                                       320 kr.

mugning af halmpiller i boks pr. mdr.                                                             320 kr.

Halvpartshest (incl. 3x½ stald-weekender pr. år pr. hest) pr. mdr.           450 kr.

Udfodring af eget, klargjort wrap/hø 2-3 gange dagligt pr. mdr.             60-85 kr

Udlukning på fold (kun i hverdage) pr. mdr.                                                 160 kr.

Ud- og indlukning på fold (kun i hverdage) pr. mdr.                                    225 kr.

Reservation af boks pr. mdr.                                                                              350 kr.

Facilitetskort (kortet følger hesten):

Med deltagelse i holdundervisning (fri afbenyttelse) pr. mdr.                   215 kr.

Uden deltagelse i holdundervisning (fri afbenyttelse) pr. mdr.                 350 kr.

Ved flere heste/ponyer er prisen efterfølgende pr. stk. pr. mdr.                200 kr.

12 turs klippekort (kræver medlemskab) pr. stk.                                          400 kr.

Uden deltagelse i holdundervisning (kræver medlemskab) pr. gang         40 kr.

Gæstekort (ej medlemmer – enkeltstående tilfælde) pr. time                       60 kr.

Undervisning :

Hold, under 18 år egen hest pr. mdr.                                                               310 kr.

Hold, under 18 år klubhest pr. mdr.                                                                 345 kr.

Hold, over 18 år egen hest pr. mdr.                                                                  335 kr.

Hold, over 18 år klubhest pr. mdr.                                                                   370 kr.

Hold, 2. undervisningstime pr. uge – rabat ift. ovennævnte pr. mdr.         75 kr.

Hold ½ time,  pr. md.                                                                                           335 kr.

Afbudstime (efter aftale med underviseren) pr. gang                                    80 kr.

Privat undervisning:

Mette Tang Hansen pr. ½ time                                                                           200 kr.

Enetimer 8 stk./måned                                                                                     1.400 kr.

Leje af ridehus :

I weekend eller på helligdage efter aftale med bestyrelsen pr. time        200 kr.

Gebyrer:

Rykkergebyr pr. stk.                                                                                             100 kr.

Gebyr ej tilmeldt (Nets) pr. mdr.                                                                         20 kr.

Hent den aktuelle prisliste som pdf Prisliste pr. 1 marts 2020

Ved leje af faciliteter, hent lejekontrakt her: Leje af klubbens ridehus