Info om nyt personale

Som de fleste ved, så stopper Mette som underviser/daglig leder hos os og flytter med familien til Jylland til sommer. Der bliver naturligvis en lejlighed til at komme og sige pænt farvel og takke for de mange gode år i EBR, men mere om dette senere.

Vi kan nu offentliggøre hvem der overtager holdundervisningen. EBR har ansat Jonas Kragh, der starter hos os d. 1. august. Jonas kommer til at starte op med at deltage/undervise på vores ridelejr d. 1.-4. august.

Vi byder Jonas velkommen og glæder os til samarbejdet. Jonas har sendt følgende skriv om sig selv:

“Hej alle sammen.
Jeg hedder Jonas Kragh og er jeres nye underviser her på Ebberup Rideklub 😁
Jeg er 25 år og er uddannet landmand. Til daglig passer jeg malkekøer og driver min egen virksomhed, hvor jeg lige nu har 22 faste ryttere at undervise i både dressur og spring. Derudover laver jeg bomtræningskurser, tilridning af heste og meget mere 🐴
Jeg startede som 13 årig, som groom på et lille stutteri i Sønderjylland. Her lærte jeg en del om avl, tilridning- og  videreuddannelse af heste og ponyer. Og kom med ind i konkurrence- og kåringsverdenen. Jeg lærte at forstå, hvad det vil sige at lave en god kvalitet til fremtidens konkurrencerytter. Senere blev jeg tilknyttet en salgsstald i Tyskland og fik langt større erfaring med at uddanne heste, og fik en meget større indsigt i stævneverdenen!💪🏻

Senere skiftede jeg springhestene ud med avl af Frisere 💪🏻 det var noget helt andet og jeg fik en helt anden forståelse for at avle heste. Her kom jeg også tættere på en helt anden sport, nemlig at køre med heste for vogn.

Jeg må heller stoppe nu ellers bliver dette et meget langt opslag 😅

Jeg glæder mig VIRKELIG meget til at lære jer alle at kende og håber på et godt samarbejde!😁

I første omgang kommer jeg med til Sankt Hans d. 23/6. Så jeg håber vi ses😁

Pist! Jeg er dommer til pinsestævnet i spring. Så skynd jer at melde til og få en fantastisk dag! 🤫

Har man spørgsmål er man naturligvis altid velkommen til at skrive til bestyrelsen.
Ellers hold jer opdateret her på siden 🙂🐴
Mvh Bestyrelsen